АЗ СЪМ АСЯ

Приятно ми е да се запознаем

Спортът винаги е бил неизменна част от живота ми –  фигурно пързаляне, бивш състезател по спортна аеробика.… още на 17 години започнах да водя групи по аеробика и часовете по физкултура на момичетата в училище.

Професионален инструктор по аеробика съм от 1990 г. Водила съм класове в стил Джейн Фонда, латино, фънк. Едва ли мога да изброя всичките си сертификати, но някои от тях са за: степ с хореография, international PortDeBras presenter при Julio Papi и Владимир Снежик, Functional training, Zumba, Pilates, Pilates Reformer, spine corrector, wunda chair, Стречинг в школата на Nissim Zoares, KipranJ, йога и др.

Предпочитам стилове с хореография, в които освен работа за тялото, човек се разтоварва психически и се зарежда емоционално. През последните няколко години задълбочавам познанията си в анатомия на човека и включвам повече програми за правилна стойка, мобилност и гъвкавост на тялото.

В момента съм вдъхновена изцяло от метода пилатес и се специализирам в индивидуални тренировки както на земя, така и на реформър. Целият ми 30 годишен опит ме доведе до етап, в който да използвам натрупаните знания и да работя целенасочено за подобряване на състоянието при ограничение в движенията, болки, травми, блокажи или стегната мускулатура на клиентите.

За мен най-голямото щастие и отплата е да видя резултатите и усмихнатите лица на щастливи клиенти!

Youtube

Facebook група: Stay healthy with Assia