Приветстваме Ви с добре дошли в най-новия оазис за намиране на баланс в живота в София – ексклузивното студио на BalanSense.

 

Мечтата за подобно студио се появи когато още бях на 17 години и бях започнала да водя първите си аеробни класове. От тогава съм провела хиляди класове по високо динамична аеробика стил Джейн Фонда, степ с хореография, зумба, комбинирана гимнастика, стречинг, PortDeBras, Pilates и какво ли още не. И ето, че когато човек вярва в чудеса и не се отказва от мечтите си, моята е на път да стане реалност. БаланСенс е специално за мен място, където човек ще намери хармония, усещане за спокойствие, лекота и от където ще си тръгне с усмивка на лицето, разтоварване тялото и баланс в душата.

Усещане за баланс….. Кога за последен път сте имали това усещане….. Баланс между работата и личния живот; баланс между това, което трябва и това, което искам; баланс между натоварване и релакс; баланс с храненето и диетите…….. и какво ли още не!

Времената, в които живеем са такива, че сега повече от всякога имаме нужда да запазим баланса в себе си, така че не случайно нашата мисия е да задържим или върнем това усещане за постоянно, като ви предлагаме не просто тренировки, а преживявания, които да ви помагат безболезнено и спокойно да изпълнявате ежедневните си рутини като например – тичане в парка, лазене с децата, вдигане или носене на тежко, навеждане, повдигане…. При нас ще намерите баланс между силовите и стречинг тренировки, ще раздвижим всички части на тялото ви, ще накараме мускулчета, които дори не подозирате, че имате, да заработят…..

И всичко това да се случва с удоволствие, в луксозна и приятна атмосфера, с професионални и усмихнати треньори.

При нас можете да избирате между групови и индивидуални тренировки, всяка от които има своите предимства:

  • динамиката и енергията, която си обменяме в груповата тренировка, приятелствата, които създаваме понякога се превръщат в необходима част от ежедневието ни.
  • при индивидуална тренировка, треньорът има възможността да предложи програма предназначена изцяло за вас и да се фокусира върху вашите нужди, което би дало и по-бързи, видими резултати.

Ако не сте сигурни коя тренировка е за Вас, ние сме насреща да отговорим на въпросите Ви и да предложим най-доброто за Вас. Нашата цел е не само да изглеждате, но и да се чувствате добре.

Ще ни се доверите ли? Какъв е баланса, който Ви липсва?