АНАНДА МАНДАЛА МЕДИТАЦИЯ

Каня Ви да се присъедините към мен за едно трансформиращо и пробуждащо преживяване с една от най-мощните древни практики за дихателна медитация, наречена „Ананда Мандала“. Тази древна техника за медитация с бързо и активно дишане ще изчисти и освободи всички умствени, физически и емоционални блокажи от тялото ви и ще създаде пространство за вътрешен мир, яснота и ще проправи нов начин на виждане за живота.

По време на някои практики ще бъдат усвоени и други упражнения и динамични медитации, които ще оставя като изненада за Вас.

Независимо дали вече практикувате йога или сте начинаещ.. или сте открили, че често се блокирате от определени емоции, страдате от физическа болка или чувствате, че не можете да продължите напред в живота си по някаква причина… това е за Вас.

Това е и за тези, които искат да изпитат силата на дъха си и ефекта, който има върху тялото им. Ако сте правили този вид медитация преди, трябва да знаете, че всяко преживяване е различно и има какво ново да изживеете.

Всички ние трябва да работим самостоятелно, за да постигнем щастие и удовлетворение… да изчистим целия багаж, който носим дълго със себе си, и от който нямаме повече нужда за да освободим място за вътрешна тишина и мир в нас самите, чрез отдръпване и връщане към себе си … нека това е една от  стъпките по пътя не себепознанието и освобождението!