АЗ СЪМ ЯНА

Приятно ми е да се запознаем

Казвам се Яна, занимавам се с йога отдавна, а през последните години съм в залата и като инструктор по Йога за бременни. Помагам на бъдещите майки да останат активни и да се чувстват тонизирани през този интензивен период на бременността.

Имам допълнителен завършен курс по “Възстановителна йога след бременността”, отделни обучения по “Анатомия на раменете”, “Анатомия на бедрата”, “Физиология на гъвкавостта”, като част от обучение по терапевтична йога.

Още Аристотел е казал, че „Животът изисква движение“. Всъщност вероятно и много други преди и след него са произнесли фрази със същия смисъл, важното обаче е, че и аз съм на това мнение.

Пристрастена съм към движението и често ми казват, че не мога и не знам как да почивам. Но всъщност това е моят начин за почивка, а вероятно и вие усещате подобно нещо: по време на тренировка, можете да си починете психически от ежедневните грижи – докато напрягаме мускулите си, забравяме почти всичко извън залата, а колкото и да сме уморени след практиката, винаги се чувстваме по-освежени и заредени с нова жизнена енергия! 

Винаги съм спортувала /много и все различни неща/, но преди известно време открих пилатеса, а след това и йогата и намерих своето място насред цялото движение.

Очаквам ви, за да намерим заедно и вашето!

Facebook: Yanayogalates

Instagram: yanayogalates