АЗ СЪМ Катя

Приятно ми е да се запознаем

Харесва ми хармонията между душата и тялото и искам да съдействам тя да се случва.

Моето хоби – масажите, се превърна в професия. Желанието ми да помагам на хората, да намерят своето вътрешно спокойствие и физическо облекчение ме направи част от този прекрасен свят. Извършвам различни видове масажи, включително естетични масажи за тяло, детоксикиращи масажи с мед, вендузи, спортен дълбокотъканен масаж, релаксиращ и класически масаж. Обичам да помагам на душата и тялото да се освободят от ненужното – знам, че моята работа може да донесе облекчение. Вярвам, че за да достигнем до истинско облекчение и подобрение, трябва да работим заедно – аз да предложа своите умения и знания, а Вие – готовността да се впуснете в този процес.

Извън масажното студио харесвам планината, морето, пролетта, есента, зимата, лятото и всичко, което има Цвят.

Моите клиенти ме описват като усмихнат и ведър човек, с чувство за хумор, което превръща всяка сесия в уникално и зареждащо преживяване.

Очаквам с нетърпение да се запознаем и да работим заедно по пътя към Вашето възстановяване и благополучие. Опитайте и нека заедно постигнем резултати и удовлетворение! За мен този процес не е просто работа, а желание за по-добро здраве и самочувствие.