АЗ СЪМ Алекс

Приятно ми е да се запознаем

Преминах и завърших два курса по масаж миналата година, а преди близо 3 открих своята учителка по рейки, която ме и иницииира в първо и второ ниво. Първоначално си представях тези начинания повече като хоби, запазено само за близките ми, но без да разбера бях започнала съвсем нова глава от пътя си и осъзнах с пълна увереност, че в този живот искам да помагам (под каква точно форма още е вълнуващ процес).

Обичам всяка възможност да правя масажи. Открих, че те имат много повече измерения, отколкото само физическото. Моите масажи определено са релаксиращите масажи – там съм най-интуитивна и когато се напаснем, масажът може да се преврърне в една споделена медитация, която отпуска и душевно, и физически.

Работя комфортно и само с енергия. Рейки (това е името на енергията и името на терапията) е универсалната жизнена енергия. Тя стимулира духа и тялото ни в посока баланс и хармония, интелигентна е, знае къде да отиде и къде в телата ни има най-много нужда от нея. Обичам всяка възможност да практикувам, защото през годините усетих и лично, и върху други хора на какво е способна. 

Извън кабинета обичам книги, музика, кино, йога, катерене, планински преходи и колкото се може повече време сред природата. Целите ми са да се развивам професионално в сферата на лечението, да уча и да използвам в работата си всичко, което някога съм открила, че може да помогне. Мечтая всяко лято да се събуждам с вълните на морето и да пътувам и преживявам целия свят по-често с любимите си хора.

 

Ако почувствате, че мога да съм Ви полезна – очаквам Ви в студио BalanSense!