Пилатес с Нели

Методът Пилатес е начин да откриеш потенциала на твоето тялото и силата в теб – баланс на тялото, контрол на ума, наслада за душата.  

В часа по Пилатес спазваме основните принципи на метода. Фокусът ни е към коригиране на стойката на тялото, здравето на гръбначния стълб, укрепване и тонизиране мускулите, повишаване на гъвкавостта, оформяне и сила на тялото. Подобрява се баланса и координацията.

Акцентираме върху специфичния за пилатес начин на дишане за повишаване капацитета на белия дроб и освобождаване на напрежението от прешлените на гръбначния стълб.

Работим с активен “център” – поддържаме активни дълбоките стабилизиращи мускули, за да заздравим кръста, коригираме стойката и изправим гърба.

Сила, стабилност на тялото, мобилност – това са някои от целите, които постигаме с различните движения. Развиваме гъвкавост, а баланс и координация присъстват във всеки час по Пилатес.

„Пилатес е магия“ – заповядайте да я открием заедно. В часовете по Пилатес с уреди или просто Пилатес, Пилатес с швейцарска топка и Пилатес Реформър.