Многофункционален стречинг с Наталия

(60 мин). Формат: групови, индивидуални.


Холистичният подход от световно известни техники като Пилатес, йога, йогатерапия, Боди балет, миофасциален релиз, техника, Постизометрическа релаксация и лечебен фитнес правят всяка тренировка максимално ефикасна.

Тренировките са адаптирани към всяко ниво на физическа подготовка и са насочени най-вече към работа с гръбнака, като основата на здраво и гъвкаво тяло. Включват специални упражнения за премахване сковаността на цялото тяло и постигане на изправена стойка и пластични движения.

Стречингът развива пластичността на тялото. Тренировката натоварва мускулите на тялото, но отпуска напрежението и повишава настроението. Комплексът от упражнения ще стегне мускулите на тялото ви, ще подобри физическата ви форма, ще направи фигурата ви стройна и елегантна.

Осигурено професионалното оборудване за стречинг: специални фитнес ластици, тухли, фоамроллери, топки, което превръща всяка тренировка и в
забавление с полза за здравето на цялото тяло. Физическите упражнения в програмата нямат травматичен ефект върху мускулите, сухожилията и ставите. Подходящи са за всички, независимо от възрастта и нивото на подготовка.