Биорезонансна диагностика с Мая

През последните 18 години се развивам личностно и професионално в уелнес сферата. Първият бизнес, който стартирах, беше внос на етерични масла от Малайзия. Той ми донесе вдъхновение да търся и пробвам върху себе си един цялостен холистичен метод за постигане на личен баланс и хармония. Започнах да практикувам йога и да въвеждам промени в хранителния си режим, което доведе до стартирането и на още две начинания, а именно йога студио и заведение за здравословно хранене. 

Всичко, което е преминало през мен като знания и умения, днес споделям чрез диагностика с биорезонанс. Този анализ ми дава възможността да споделям личния си опит и да подпомагам процеса на поддържане и превенция на здравето на всеки отделен човек. 

Биорезонансната диагностика е анализ чрез електромагнитните вълни на стволовите  структури в мозъка, които съдържат цялата информация за организма. Традиционните диагностични методи обикновено откриват измененията в органите като вече проявени болести. Биорезонансната диагностика позволява измененията да бъдат фиксирани в ранен стадий, когато болестта още се явява във вид на енергиен дефект. По този начин може да се установи обща картина на здравето, как функционират органите и системите, кои от тях работят в оптимален капацитет и кои – не.

Това е диагностика спрямо личната енергия на всеки от нас. Използва се специален уред за биорезонансна диагностика, свързан с компютър. Клиентът хваща държача (част от апарата) за 60 секунди, в които неговите данни се приемат, обработват и изпращат към компютъра, за да бъдат след това разчетени. Спрямо тях специалистът дава препоръки за добавки, хранителни режими и по-нататъшна цялостна грижа. 

Здравето изисква внимание и наблюдение и тази диагностика е чудесен начин не само да проверим цялостното състояние на организма, но и да научим къде в момента се изисква да положим повече грижа и усилие.