Привличане на желаното през 2024 година

Привличане на желаното през 2024 година

When

януари 20, 2024    
11:00 am - 3:00 pm
Всеки от нас е творец и създател и вярва в чудеса, да! А и защо не? Нали животът сам по себе си е чудо! Ние сбъдваме по нещо всеки ден, просто не осъзнаваме, че това са мечтите ни, защото ги приемаме като част от обичайния си живот, изобщо не ги забелязваме, но те са там и са сбъднати мечти.
Възприемаме като мечти онова, което още не сме получили, не сме преживели и не сме докоснали. А стига да пожелаем ще ни се даде. Нужни са само “инструментите”, които са достигнали до нас от древността. Вселената ни “говори”, насочва и подкрепя чрез древното познание. Tам е искрата, семето на мъдростта.
Ще се доверим на йога, фенг шуй и техните древни “инструменти”, за да се синхронизираме със Вселената, а тя винаги откликва и дава точно това, което ни е нужно. Ще използваме подкрепящата енергия на медитацията, за да манифестираме достатъчност и да визуализираме желанията си, поставяйки нови цели, придобивки и всички възможности, които искаме да привлечем в живота си. Единственото, което трябва да имате предвид е, че намеренията ни трябва да бъдат осъзнати и конкретни.
Ба-гуа е фън шуй енергийна карта, съставена от най- важните сфери в живота. Създавайки картата на мечтите човек пробужда детското в себе си, Божествения си творец.Когато имаме ясна визия за това, което искаме да влезе в живота ни и го поставим като намерение, Вселената ще се погрижи да ни го достави.
Както да очакваме?
1. Йога практика – Ще започнем с кратка йога практика за свързване със сърцето и активиране на автентичната си творческа енергия. Още един ритуал от Флуидна, чувствена и дълбокопроникваща навътре към божествения ни ресурс практика, която ще даде импулс за творческата реализация на ба-гуа картата на желанията.
2. Арт терапия – Създаване на ба-гуа карта, както и всички материали и пособия, необходими за сътворяването й.
3. Медитация за манифестиране на желаното!
Подготвили сме ви и специална изненада! Един от вас ще спечели уникално бижу на уникалната Зора’ Романска, която ще бъде наш специален гост. Ще имате шанса да си направите личен подарък на преференциална стойност от уникатите, които тя ще ни представи. (https://zzone.bg/pages/about-zzone)
Кога и колко време ще бъде събитието?
Събитието ще се състои на 20.01, събота. Времето, в което ще сме потопени в тази магия е 4ри часа, от 11:00-15:00.
Какво ще ни е нужно?
– Удобни дрехи за йога практиката
– Може да си вземете личната постелка за йога и едно, две модни списания.
За всичко друго сме се погрижили:
Уют и топлина, всички арт материали, необходими за вашата лична вълшебна карта, която ще занесете вкъщи и ще отавите да работи за вас.
Обмен 50 лв.
Добре е да заявите участието си, за да предвидим материали за всички. Можете да го направите тук: https://studio.balansense.com/calendar/public?event_id=14211
Местата са ограничени и бързо се запълват.
Заповядайте да посеем благополучие и изобилие и да сътворим заедно една ярка и вдъхновяваща година!